Match Show hevosille 12.9. Tuuloksessa

Match Show hevosille 12.9. Tuuloksessa

Osallistujalistat päivitetty 11.9. klo 23.17.

Hevoslehti RIDE ja Playsson.net järjestävät syyskuussa match show-harjoitusnäyttelyn kaikille hevosille ja poneille. Näyttelypaikkana toimii Kauppakeskus Tuulosen hiekkapohjainen parkkialue. Näyttelyn tauoilla kilpaillaan leikkimielisiä hevosagilityluokkia.

Luokat:

– Ponit (alle 148 cm), sponsored by Just Dressage
– Ratsuhevoset, sponsored by Back On Track
– Lämminveriset ravihevoset, sponsored by Annahoivaa.fi / St. Hippolyt-rehut

Näyttelyjen lisäksi päivän aikana kilpaillaan myös:

– Helppo agilityluokka
– Vaativa agilityluokka

Jokaiseen luokkaan otetaan mukaan 16 hevosta ilmoittautumisjärjestyksessä. Näyttelyn tuomaroi hevoshieroja Minna Salo.

Osallistumismaksu on 25 eur / hevonen ja se maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Koska osallistujamäärä on hyvin rajattu, palautetaan pois jäävän hevosen osallistumismaksu vain lääkärin tai eläinlääkärin todistusta vastaan. Ilmoittautuminen on päättynyt!

Suosittelemme, että näyttelyyn tuodaan vain rokotettuja sekä muuten perusterveitä hevosia.

 

Palkinnot & yhteistyökumppanit

Jokainen osallistuja saa mukaansa arvostelupöytäkirjan sekä pienen tuotepalkinnon. Best In Show -kehässä menestyneet hevoset palkitaan ruusukkein ja tuotepalkinnoin.

Paikalla on myös Hevosvalokuvaaja Maisa Hyttinen ja jokainen osallistuja voi lunastaa itselleen veloituksetta kolme someen sopivaa kuvaa tapahtuman jälkeen. Mikäli et pääse paikan päälle seuraamaan match show’ta, voi näyttelyn kulkua seurata Oho TV:n liven kautta! Pidätämme oikeuden muutoksiin kuitenkin esim. mahdollisten matkustusrajoitusten vuoksi.

Poniluokan sponsorina on Just Dressage, ratsuhevosten luokan palkinnot sponsoroi Back On Track ja lämminveristen luokan Annahoivaa.fi. Muita yhteistyökumppaneita ovat Jonnafli Handmade, WinWithWool sekä Oho TV. Kaikki sponsorit osallistuvat Best In Show -voittajien palkitsemiseen.

 

Tapahtumapaikka & aikataulut

Näyttely alkaa klo 11.00.

Tarkempi luokkakohtainen aikataulu ilmoitetaan myöhemmin. Osallistujien kannattaa varautua siihen, että näyttelyt päättävä Best In Show -kehä kilpaillaan vasta iltapäivällä.

Näyttely järjestetään Kauppakeskus Tuulosen hiekkapohjaisella parkkialueella ja koko länsipääty on varattu hevosille ja hevosajoneuvoille.

Tapahtumapaikan osoite on Tuulosentie 1, 14810 Tuulos. Hevosajoneuvojen tulee saapua ns. ylätien, eli Pohjoistentien kautta, ei kauppakeskuksen varsinaisen parkkialueen läpi. Paikan päällä liikenteenohjaus, seuraa myös opasteita.

Kauppakeskuksesta löytyvät WC-tilat ja vesipisteitä. Kaupat ja ravintolat palvelevat koko päivän. Suosittelemme ottamaan seurantaan näyttelyn Facebook-tapahtuman.

 

OSALLISTUJAINFO | OSALLISTUJALISTAT | AGILITYRADAT JA -SÄÄNNÖT (pdf)

 

Tervetuloa!

 

Lisätiedot:

Penina Peltonen
Playsson.net
info@playsson.net
puh. 044 982 7191

 

Yhteistyössä:

tuulonen

Back_on_track_logo_2-1024x204

justdressage-logo-2015-whiteblue-JPEG-1024x412

Annahoivaa_126x384

Screenshot-2020-08-27-at-23.05.41

 

mainos

cropped-ohotv.fi-1

ride_newlogo_must_pieni-1024x576

Author Image
Penina Peltonen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.