Info ja yhteistyö

logofb2

Playsson.net on keväällä 2015 perustettu sivusto, joka kerää yhteen mielenkiintoisia hevosalan some-sisältöjä sekä lajia koskevia artikkeleita. Median tuottamisen lisäksi teemme mm. markkinointia ja promotiota sekä järjestämme erilaisia tapahtumia. Playsson.net on Suomen ainoa hevosalan some-portaali ja toimimme yhdessä Hevoslehti Riden kanssa.

 

Yhteistyö Playsson.netissä on tehokas tapa saavuttaa hevosista ja ratsastuksesta kiinnostuneita kohderyhmiä, olipa kyseessä kilparatsastus, hevosten hyvinvointi ja ruokinta tai uusin ratsastusmuoti. Monipuoliset some-kanavamme tavoittavat tuhansia lukijoita viikottain. Omat somettajamme ovat kukin oman alansa arvostettuja mielipidevaikuttajia, joille lukijoiden luottamus on kunnia-asia. Lukijat arvostavat myös laadukkaita asiantuntija-artikkeleitamme, jotka tarjoavat luotettavaa tietoa uusimmista ilmiöistä, tapahtumista ja tuotteista.

Nettimedian lisäksi olemme tuoneet markkinoille uuden sosiaalista mediaa hyödyntävän printtijulkaisun, Hevoslehti Riden. Ride on tilattavissa kotiin, ladattavissa diginä sekä myynnissä maanlaajuisesti Lehtipisteen myyntipaikoissa.

 

“Bloggaajat ovat digiajan mielipidevaikuttajia ja heidän postauksensa kumpuavat omakohtaisista kokemuksista.” – Mona Liukkonen, Helsingin Messukeskuksen markkinointivastaava

 

Nuoret naiset ostavat blogien perusteella:
”PING Helsingin ja Dagmarin maaliskuussa 2017 tekemästä kyselytutkimuksesta selvisi, että suurin vaikutus ostopäätöksiin blogeilla ja Youtube-vaikuttajien videosisällöillä on juuri nuorten, 15-29 -vuotiaiden naisten ryhmässä. – – Yli 40 prosenttia blogeja lukevista suomalaisista kertoo, että blogit ovat osa heidän ostoprosessiaan. Lähes joka neljäs kertoo, että blogit ovat vaikuttaneet heidän ostopäätöksiinsä ja noin joka kuudes on ostanut ja yhtä moni jättänyt ostamatta tuotteen blogin perusteella.”

 

Yhteistyökampanjamme tavoittavat tehokkaasti aina asiakkaalle merkittävimmän kohderyhmän.

Tavoittavuus lukuina:

  • Sivuston ja blogien kautta 1,2 milj. kävijää (vuoden 2017 aikana)
  • Vuonna 2019 keräsimme yli 4 milj. Google-osumaa
  • YouTube -kanavan videoita katsotaan useita tuhansia kertoja
  • Viikottain Facebookissa n. 3 000 ja
  • Instagramissa n. 50-70 000 hevosista kiinnostunutta ihmistä!
  • Vuoden 2018 tilastoja löytyy lisää täältä

 

WhatsApp-Image-2018-11-03-at-13.56.24
Facebook tilasto, lokakuu 2018.

 

Tarjoamme sisältömarkkinointinäkyvyyttä kanavissamme. Voimme toteuttaa esimerkiksi tuotteen tai palvelun testauksen tai asia-artikkelin Playsson.netissä. Lisäksi tarjoamme perinteistä display-mainontaa sekä promoamme esimerkiksi tapahtumia omien somekanaviemme kautta. Käytössä on myös Hevoslehti Ride printtinä ja diginä!

Hinnat:

  • Bannerimainonta 30 vrk, alk. 90 eur + alv.
  • Kaupallinen yhteistyö, artikkelit, alk. 110 eur + alv.

 

Esimerkkejä:

 

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous! media@playsson.net

 

Vastuullinen toimija:

mediasade-300x133

 

Olemme mukana:

Näyttökuva-2018-09-12-kello-15.27.20

adtraction

 

tuotteet