Info ja yhteistyö

logofb2

Playsson.net on keväällä 2015 perustettu sivusto, joka kerää yhteen mielenkiintoisia hevosblogeja ja lajia koskevia artikkeleita. Median tuottamisen lisäksi teemme tuotteiden jälleenmyyntiä ja promotiota sekä järjestämme erilaisia tapahtumia. Playsson.netin konsepti on Suomen mittapuulla uusi ja uniikki.

 

Yhteistyö Playsson.netissä on tehokas tapa saavuttaa hevosista ja ratsastuksesta kiinnostuneita kohderyhmiä, olipa kyseessä kilparatsastus, hevosten hyvinvointi ja ruokinta tai uusin ratsastusmuoti. Laadukkaat blogimme tavoittavat tuhansia lukijoita viikottain. Bloggaajamme ovat kukin oman alansa arvostettuja mielipidevaikuttajia, joille lukijoiden luottamus on kunnia-asia. Lukijat arvostavat myös laadukkaita asiantuntija-artikkeleitamme, jotka tarjoavat luotettavaa tietoa uusimmista ilmiöistä, tapahtumista ja tuotteista.

Nettimedian lisäksi olemme tuoneet markkinoille uuden sosiaalista mediaa hyödyntävän printtijulkaisun, Hevoslehti RIDE!n. RIDE! on tilattavissa kotiin, ladattavissa diginä sekä myynnissä maanlaajuisesti Lehtipisteen myyntipaikoissa.

 

”Bloggaajat ovat digiajan mielipidevaikuttajia ja heidän postauksensa kumpuavat omakohtaisista kokemuksista.” – Mona Liukkonen, Helsingin Messukeskuksen markkinointivastaava

 

Nuoret naiset ostavat blogien perusteella:
”PING Helsingin ja Dagmarin maaliskuussa 2017 tekemästä kyselytutkimuksesta selvisi, että suurin vaikutus ostopäätöksiin blogeilla ja Youtube-vaikuttajien videosisällöillä on juuri nuorten, 15-29 -vuotiaiden naisten ryhmässä. – – Yli 40 prosenttia blogeja lukevista suomalaisista kertoo, että blogit ovat osa heidän ostoprosessiaan. Lähes joka neljäs kertoo, että blogit ovat vaikuttaneet heidän ostopäätöksiinsä ja noin joka kuudes on ostanut ja yhtä moni jättänyt ostamatta tuotteen blogin perusteella.”

 

Yhteistyökampanjamme tavoittavat tehokkaasti aina asiakkaalle merkittävimmän kohderyhmän.

Tavoittavuus lukuina:

  • Sivuston ja blogien kautta 1,2 milj. kävijää (vuoden 2017 aikana)
  • YouTube -kanavan videoita katsotaan useita tuhansia kertoja
  • Viikottain Facebookissa n. 3 000 ja
  • Instagramissa n. 50-70 000 hevosista kiinnostunutta ihmistä!
  • Vuoden 2018 tilastoja löytyy lisää täältä

 

WhatsApp-Image-2018-11-03-at-13.56.24
Facebook tilasto, lokakuu 2018.

 

Näyttökuva-2019-12-31-kello-16.43.18
Instagram-tilimme keräsi yli 130 000 tykkäystä vuonna 2018.

 

Tarjoamme sisältömarkkinointinäkyvyyttä kanavissamme, voimme toteuttaa esimerkiksi tuotteen tai palvelun testauksen bloggaajan kanssa tai asia-artikkelin Playsson.netissä. Lisäksi tarjoamme perinteistä display-mainontaa sekä promoamme esimerkiksi tapahtumia omien somekanaviemme kautta.

 

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous! media@playsson.net

 

Vastuullinen toimija:

mediasade-300x133

 

Olemme mukana:

Näyttökuva-2018-09-12-kello-15.27.20

matologo

 

tuotteet