Throwback: Miten minusta tuli somettaja?

Throwback: Miten minusta tuli somettaja?

Hevosmessuilla kiertäminen tuntuu tällä hetkellä varsin kaukaiselta ajatukselta, mutta toivon mukaan pääsemme jo tänä vuonna tapaamaan toisia hevossomen tekijöitä fyysisesti. Sillä välin teemme pienen aikamatkan takaisin kevääseen 2020 ja GoExpo Horse -messuille Helsinkiin, jossa tiimimme tuotti viikonlopun ohjelmasisällön infolavalle. Yhtenä linjana oli saada esille mahdollisimman hyvin hevosalan sosiaalista mediaa ja sitä tekeviä ihmisiä sekä tahoja.

Lauantaina, karkauspäivänä 29.2., haastattelin lavalla kahta somepersoonaa, Tuuli Jääskeläistä (@tuulifer) sekä Matti Airolaa (@mattiratsastaa). Haastattelusta tuli nopeasti paljon hyvää palautetta ja se herätti positiivisessa hengessä keskustelua positiivisemman hevosalan luomisesta, joka oli myös tänä vuonna Somegaalan teema. Ennen kuin julkaisee sen negatiivisen kommentin tai lähettää keskustelupalstalle nimetöntä herjaa, kannattaa tutustua siihen, kuinka paljon jo pelkästää aikaa somettajat käyttävät ilmaisen sisällön tekemiseen.

Miten minusta tuli somettaja -ohjelmaosuus löytyy Oho Live TV:n arkistoista – kuten koko lauantaikin – ja sen voi katsoa alta tai YouTube-linkin kautta. Haastattelu alkaa suoraan kohdasta 4:39:50. Taustalla kuuluu jo melkein nostalgista messuhälinää!

 

 

Teksti: Penina Peltonen, video: Oho Live TV

 

Author Image
Penina Peltonen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *