Tervetuloa Playsson.nettiin!

Tervetuloa Playsson.nettiin!

PITKÄ UURASTAMINEN on nyt loppusuoralla! Takana on useita viikkoa stressiä, hikoilua ja unettomuutta. Idea luoda jotain tuttua, mutta samalla uutta ja erikoista päätyi siihen, että halusin tuoda hevosharrastajille julki oman näkemykseni blogiportaalista. Töitä on tehty sivuston eteen ja silti on myönnettävä, että korjauksia tulee eittämättä eteen. Tästä se työ vasta alkaakin!

Olemme saaneet koottua loistavan tiimin portaalin blogeihin! Emme tavoittele massiivista näkyvyyttä tai huomiota, vaan haluamme näyttää hevosalan sellaisena, niin kuin se meille ”tavallisille” ilmenee. Joukossamme on aikuisia alalla työskenteleviä, harrastavia ja kilpailevia. Juuri näille kohderyhmille haluamme suunnata portaalin tarjoaman mediasisällön! Meillä on laaja yhteistyöverkosto, jota kehitämme ja kasvatamme jatkossakin. Mukaan mahtuu Suomen kärjessä olevia ammattilaisia ja muita toimijoita. Koska blogitiimissämme on kaikkien lajien edustajia, järjestämmekin kesän ja syksyn aikana valmennusklinikkasarjan, johon sisällytämme oman tilaisuuden niin koulu-, este- kuin kenttäratsastuksellekin. Nämä tapahtumat tulevat olemaan yleisölle avoimia! Näiden lisäksi on paljon muutakin tulossa, suunnitelmia pyöritellään paperilla…

Sivustosta on yritetty tehdä mahdollisimman yksinkertainen ja helppokäyttöinen. Mobiiliversio toimii sekä Androidilla että iOS:illa. Uudistamme blogien syötteen pian, jotta se toimii halutusti. Osioita on viisi ja ne jakautuvat portaalin etusivulle peräkkäin. Bloginostoihin lisätään uusia, kiinnostavia blogilinkkejä viikottain! Useita taitavia kirjoittajia on kutsuttu tarttumaan vieraskynään. Näitä artikkeleita julkaistaan jatkossa säännöllisesti. Samaan osioon tulee lisäksi haastatteluja, kolumneja ja ajankohtaisia aiheita ruotiva tätiraati. Uutisista vastaavat kotimaiset ja ulkomaiset ratsastussivustot. Ensimmäisenä mukaan liittyy Dressage News, joka tarjoaa tuoreita kouluratsastusuutisia maailmalta (englanniksi tosin)! Videovinkit kehittyy myös…

Näillä eväillä aloitamme Playsson.netin portaalin toiminnan! Olen varma, että tämä ei miellytä kaikkia ja kritiikkiä tulee varmasti. Toivon, että Playsson.net saa kuitenkin tilaisuutensa, ilman vertailua muihin portaaleihin ja maltatte odottaa, mitä on tulossa! Otankin mielelläni sekä positiivista, että negatiivista palautetta ja kehitysideoita suoraan sähköpostiini! Reilu peli edellyttää oman nimen käyttöä.

 

TERVETULOA MUKAAN!

Toivottaa,

Penina Peltonen / Playsson.net
pennieplaysson@gmail.com

 

P.S. Tiedätkö, mistä Playsson -nimi tulee? Tietysti mahtiponi Play Boy’sta – shettisruunasta, joka täyttää tänä vuonna 24 -vuotta! Poni logossa on poniherra itse, läikätkin on prikulleen oikein merkittynä!

 

Author Image
Penina Peltonen