Talvikki Järvinen ja Danser T kilpailevat kansainvälisissä neljän tähden valjakkoajokilpailuissa Ranskan Paussa

Talvikki Järvinen ja Danser T kilpailevat kansainvälisissä neljän tähden valjakkoajokilpailuissa Ranskan Paussa

Kilpailut käynnistyivät tänään torstaina koulukokeella, jossa Talvikin starttiaika oli aamupäivällä paikallista aikaa. Keskiviikkona valjakko on läpäissyt hevostarkastuksen ja tutustunut kilpailuareenaan. Tarkkuuskoe ajetaan lauantaina ja maraton sunnuntaina.

Talvikin kisamatka alkoi jo kolme viikkoa sitten kun Danser T pakattiin autoon suuntana Hollanti ja valmentaja Rudolf Pestmanin talli. Siellä valjakko treenasi hienoissa puitteissa reilun viikon ennen kuin matka jatkui kohti Pauta. Valmistautumisaikaan mahtui myös valmennus Rudolfin oman valmentajan, Hergen van Hallin kanssa. Tiimi pääsi maanantaina perille kisapaikalle. Matkaan mahtui myös jännittäviä käänteitä kun hevosautosta puhkesi eturengas moottoritiellä. Avuliaiden paikallisten siivittämänä matka pääsi kuitenkin nopeasti jatkumaan.

Nyt tiimi on tutustunut rauhassa kisapaikkaan ja tehnyt viimeiset valmistelut. Tällä kertaa matkassa on mukana Talvikin ja Danser T:n, eli Tanen lisäksi hoitaja Miia Vallema ja groomina toimii hollantilainen Marijke Tilman.

Talvikki kertoi kisakuulumisia eiliseltä hieman mietteliäänä. – Täytyy kyllä sanoa, että odotukset eivät ole kovin korkealla tämän päiväisen areenaan tutustumisen jälkeen. Tane oli todella jännittynyt. Toivotaan huomiselle ihmettä tapahtuvaksi.

 

Kattavan annoksen kisareissusta saa Talvikin Facebook-sivulta: https://www.facebook.com/teamdansert
Kilpailujen tulosseuranta: valjakko.net
Kilpailujen nettisivu: https://www.event-pau.com

 

Teksti: Valjakkoajokomitea, kuva: Team Danser T

 

Author Image
Toimitus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.