Sponsorointi

Playsson.net haluaa omalta osaltaan tukea suomalaista hevosurheilua ja -toimintaa, etenkin aloittelevien ja nuorten harrastajien sekä pienten seurojen ja tallien suhteen. Tukea voi osoittaa monella eri tavalla, mutta me haluamme pienimuotoisesti sponsoroida erilaisia kohteita, SRL:n kilpailusääntöjä soveltaen. Emme tee rahallisia sponsorisopimuksia, sponsorituen hakija vastaa itsenäisesti mahdollisista veroseuraamuksista tms.

 

Millaista sponsorointia voit esimerkiksi hakea meiltä?

  • Palkintoja kilpailuihin, luokkasponsorointia.
  • Yhteistyöapua tapahtuman järjestämiseen.
  • Ratsukkokohtaista näkyvyyttä.
  • Seura- tai tiimikohtaista näkyvyyttä.
  • Yhteistyötä blogin kanssa.

 

Hae sponsorointia sähköpostitse info@playsson.net. Perustele kohteesi huolellisesti ja jos kyse on tapahtumasta, muista mainita päivämäärä! Mitä enemmän informaatiota, sen parempi. Otamme yhteyttä meille sopiviin kohteisiin.


Sponsoriratsukot 2018:

Playsson.net

enni-1024x687

ennh

Playsson.netin oma nimikkoratsastajista on Enni Honkanen, 16-vuotias kouluratsastaja Vantaalta. Ennillä on käynnissä viimeinen ponivuosi, jota hän viettää yhdessä vielä kisaillen russ-ruunallaan nimeltä Clarino. Clarinon eli tutummin Roopen kanssa tavoitteena on tällä kaudella kansalliset Helppo A -radat sekä mahdollisesti erilaiset poniluokat. Roopen ohella Ennin kisakäytössä on myös eestinhevonen Rips. Rips eli Risto aloittelee pian kisauraansa HeB-HeA -luokissa. Löydät Ennin Instagramista @teamtimantit_

 

Helite Equestrian Airbag

jasu

Heliten sponssiratsukkona on Jenna-Jasmin Pehkonen ja Hallo-croket van Puyenbroeck (s. 2007, Cicero Z – Darco). Jenna-Jasminin parhaimpiin saavutuksiin kuuluvat mm. SM -mitalit, PM -joukkuepronssi, hallimestaruudet, HIHS -voitot sekä neljänä peräkkäisenä vuonna Suomen Ratsastajainliiton myöntämät valiomerkit. Ratsukon tavoitteena on päästä korkkaamaan 140 cm radat.