Portaalin tiimitapaaminen Espoossa

Portaalin tiimitapaaminen Espoossa

UUSjusstdressage  I PORTAALI mahdollistaa paljon uusia yhteistyölinkkejä ja tuttavuuksia! Niinpä järjestimme jo hyvissä ajoin tiimin tapaamisen, jotta bloggajat voisivat tavata kasvotusten ja vaihtaa kuulumisia. Meille portaalin taustajoukolle on tärkeää, että saamme hoidettua ”me” -henkeä jo heti alusta lähtien! Alunperin tapaaminen oli sovittu huhtikuulle, mutta koska yli kymmenen ihmisen aikataulujen suunnittelu ei osu aina yhteen, siirsimme sen suosiolla toukokuulle.  Harmittavasti paikan päälle pääsi kilpailujen, töiden ja sairasteluiden takia vain murto-osa. Sitäkin suuremmalla syyllä oli mukava tutustua saapuneeseen porukkaan. Tällä tiimillä jatkossa työskentelemme!

Mukana olivat Mari (MK Riding), Jenna (All these ups and downs), Marjut (SD-team), Hanna (Prinsessan päiväkirjat) ja Alex (Aivan liian aikaisin astuin valokeilaan). Tapaaminen saatiin sovittua Just Dressagen showroomiin, Espoon Friisilässä. JD:n Matilda esitteli liikettä ja tuotteita, jonka jälkeen bloggaajat pääsivät tekemään ostoksia tarjoushintoihin! Portaalin edustajana kerroin myös tulevasta kaudestamme, mitä tapahtumia ja projekteja on tulossa. On ihana huomata, että tiimi on motivoitunutta ja innolla lähtemässä mukaan uusiin haasteisiin!

Keskustelimme hyvässä hengessä suunnitelmista ja oli mukava kuulla ideoita, joita hyödyntää portaalissamme. Samalla saimme nauttia pienestä purtavasta ja pullakahvittelusta. Tasavertaisuus ja yhteistyökykyisyys ovat tärkeitä aiheita näinkin sosiaalisesti haasteellisessa harrastuksessa, kuten ratsastus. Onneksi olemme saaneet tiimiin koottua myös eri lajien edustajia, jolloin saamme paljon erilaisia näkökulmia. Tosin tänään naureskelimme, että on kumman paljon kouluratsastajia tiimissämme… Toivon, että kaikilla oli tänään mukavaa ja saimme intoa tulevaan! Järjestämme kesäkuussa uuden tapaamisen, jolloin toivottavasti saadaan koko tiimi kasaan!

HUOM! Just Dressage antaa 10 % alennusta koko seuraavasta tilauksestasi! Tarjous voimassa 31. toukokuuta 2015 saakka, myös tilaustuotteista! Tarjous ei koske rehuja/lisäravinteita tai ale-tuotteita. Käytä verkkokaupan kassalla koodia JDale0515 > http://www.just-dressage.fi

KIITOS KAIKILLE OSALLISTUNEILLE, JUST DRESSAGELLE SEKÄ TIETYSTI HENGESSÄ MUKANA OLLEILLE!

 

Teksti: Penina Peltonen | Kuva: Roosa Löppönen

 

 

Author Image
Penina Peltonen