lieto

Tutustu Playsson.netin uusiin tiimibloggaajiin

PLAYSSON.NETIN TIIMIBLOGIEN tarjonta on uudistunut kuluneen kesän aikana. Vanhojen bloggaajien, Marin, Emmin ja Susannan keskittyessä jatkossa omiin projekteihinsa, tulee tilalle neljä uutta aktiivista tiimiläistä! Alkusyksystä eteenpäin tiimibloggaajat osallistuvat myös enemmän portaalin asiatekstien ja some -sisällön tuottamiseen. Keitä sitten ovat nämä uudet bloggaajamme?


Petra Palomäki on tuttu bloggaaja mm. Hippolasta. Hänet tunnetaan upeista lusitanoistaan sekä fitness -harrastuksestaan.

petra_palomaki

 

Mitä bloggaaminen sinulle merkitsee?

”Bloggaaminen tuo minulle omien kokemuksien kertomisen ilon. Pidän siitä, kun saan jakaa ajatuksiani ja tapahtumiani muille. Bloggaminen antaa minulle myös aikaa hengähtää. Silloin saan pysähtyä ja kirjoittaa ajatuksiani ylös. Haluan olla blogikirjoituksieni avulla jollekin motivaationa tai inspiroivana esimerkkinä.”

”Bloggaaminen on haastavaa ja elämäntyylini ei aina anna riittävästi aikaa kirjoittamiseen. Koen bloggaamisen olevan kuitenkin osa elämääni siten, että jaan avoimesti sen muillekin. Päästän ventovieraita ihmisiä lukemaan arjestani näiden upeiden hevosten kanssa ja onhan se hienoa saada positiivisita palautetta touhuistamme.”

Miltä tuntuu kuulua Playsson.netin tiimiin?

”Aivan huikeaa! Meillä on niin mahdottoman ihana porukka kasassa ja innolla odotan mitä kaikkea saadaan yhdessä aikaan. Odotan erityisesti sitä, että päästään käsiksi projekteihin ja viemään hommaa eteenpäin!”


Turkulainen Moona Kantola on suuremmalle yleisölle ehkä vielä hieman tuntemattomampi bloggaaja. Moona kilpailee ja valmentautuu aktiivisesti esteratsastuksessa 2 -tasolla.

moona_kantola

 

Mitä bloggaaminen sinulle merkitsee?

”Aloitin blogin pitämisen kesällä 2011. Se on mukava ajanviete ja harrastus. Blogi on ollut minulle alusta asti vähän kuin päiväkirja, sinne on raapustettu onnistumiset sekä epäonnistumiset. Kilpailuiden, valmennusten sekä ratsastuskertojen analysointi kuvineen sekä videoineen on ollut selkeästi apuna kehityksessä. Aikaisempiin kirjoituksiin on vuosien jälkeen aina kiva palata ja katsoa mitä teki vaikkapa kaksi vuotta sitten. Sitä voi verrata nykyhetkeen ja nähdä miten paljon on kehittynyt.”

”Omassa elämässä se näkyy tietty siinä, että on järjestettävä aikaa kirjoittamiselle. Viihdyn blogini parissa ja tykkään käyttää ylimääräisen ajan sekä sen ylläpitämiseen että kehittämiseen!”

 

Miltä tuntuu kuulua Playsson.netin tiimiin?

”Tiimissä on jo mahtavaa olla mukana ja innolla odottelenkin tulevia kuukausia ja sitä, että pääsen tapaamaan porukan livenä!”


Linnea Huilla opiskelee Ypäjällä hevoshierojaksi. Kotona ovat lämminveriset ruunat Jönssi ja Oliver sekä welsh cob Sakari.

linnea_h-1024x628

Mitä bloggaaminen sinulle merkitsee?

”Eiköhän se ole jonkinlainen harrastus. Minusta on vain superkivaa laittaa muistiin kuvia ja ajatuksia, joita voi sitten myöhemmin katsella. Bloggaaminen myös motivoi hevosten kanssa. Riittää, että selaa postauksia taaksepäin ja näkee oman sekä hevosensa kehityksen. Ilman bloggausta olisi monta hauskaa juttua jäänyt kokematta ja näkemättä!”

”Välillä on turhauttavaa, kun ei esimerkiksi saa kuvaajaa paikalle. Hevosblogissa kuitenkin kuvat ovat aika keskeisessä osassa.. Itse kuitenkin rakastan sitä, kun voi julkaista satoja kuvia, joissa ovat hevoseni edestä ja takaa, päältä ja alta sekä kuinka voin kertoa miten oma ponini teki sitä ja tätä ja oli taas niin ihana. Kun minulla on jokin paikka, jossa voin hehkuttaa hevosiani, niin sukulaiset ja ystävät säästyvät päivittäiseltä kuuntelemisen tuskalta. Välillä taas tuntuu, että aika ei riitä kaikkeen, mutta silloin voin ilman stressiä jättää blogin hetkeksi ja kirjoittaa taas, kun tulee sopiva hetki. Bloggaamisen pitää olla kivaa!”

 

Miltä tuntuu kuulua Playsson.netin tiimiin?

”Odotan innolla mitä kaikkea on luvassa! Hiukan jännittää, että mihin olen ryhtynyt. Järkeillessäni ajattelin kuitenkin tiimiin liittymisen olevan vain loistava mahdollisuus luoda uusia kontakteja ja saada uusia kokemuksia. Odotan paljon hauskoja tapahtumia ja toivottavasti myös muuta kivaa! Lisäksi ehkä hiukan kiirettäkin, mutta pitää vain opetella aikatauluttamaan paremmin.”


Ikuiseksi poniratsastajaksi tituleerattu Essi T. on kiinnostunut luonnollisesta hevosmiestaidosta. Hevosjalkapallo, temppukoulutus ja varusteeton ratsastus tuovat mukavaa vaihtelua treenipostauksiin!

essi_t

Mitä bloggaaminen sinulle merkitsee?

”Alunperin aloitin bloggaamisen kirjoittaakseni ratsastuspäiväkirjaa itselleni. Tietokoneella päiväkirjan kirjoittaminen oli nopeampaa ja mielekkäämpää, kuin paperisena ja sinne sai lisättyä lisäksi kuvia ja videoita. Kun lukijakunta vähitellen laajeni muutamista ystävistä satoihin ventovieraisiin ihmisiin, aloin kiinnittää enemmän huomiota myös blogin sisällön kiinnostavuuteen lukijan näkökulmasta. Edelleen blogi on minulle rakas ja henkilökohtainen päiväkirja, jonne saan tallentaa tärkeimpiä kuvia ja vahvojakin tunteita, joita hevosharrastus on tuonut tullessaan. Tuntuu hyvältä saada jakaa niitä fiiliksiä muidenkin aiheesta kiinnostuneiden kanssa! Minua kiinnostaa kovasti media-ala ja bloggaamalla pääsenkin harrastusmielessä toteuttamaan itseäni niin kirjoittamisen, valokuvaamisen kuin videokuvauksenkin kautta.”

”Bloggaaminen on minulle harrastus, joka on yhdistelmä useammasta rakkaasta kiinnostuksen kohteesta. Saan jakaa kuvia ja ajatuksia ratsastuksesta sekä samalla syventää omaa oppimistani analysoimalla esimerkiksi valmennuksia ja kisavideoita jälkikäteen. Bloggaaminen on osa elämääni siinä missä muutkin harrastukset – teen sitä lähtökohtaisesti itselleni ja omasta sisäisestä motivaatiostani käsin, minkä vuoksi se on mielekästä ja palkitsevaa.”

 

Miltä tuntuu kuulua Playsson.netin tiimiin?

”Olin melkoisen otettu saatuani kutsun liittyä Playsson.netiin! Tuntuu mukavalta kuulua ryhmään, jossa jäsenillä on yhteisiä tavoitteita ja intressejä. Ratsastuskouluajoilta jäin aikoinaan kaipaamaan oman valmennusryhmän ryhmähenkeä ja kaverisuhteita – toivottavasti Playsson.net voi tarjota tuota ryhmähenkeä bloggaamisen merkeissä!”

”Playsson.netin tiimiläisenä odotan pääseväni tositoimiin esimerkiksi tulevien tapahtumien suunnittelussa ja portaalin muussa toiminnassa. Odotan myös innolla uusia tuttavuuksia, onnistuneita kisakokemuksia, ruskan värjäämää kaunista sekä kirpeää syksyä peltolaukkoineen!”

 

TERVETULOA MUKAAN!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *