Playsson.netin kävijäkyselyt tulokset

Playsson.netin kävijäkyselyt tulokset

Teimme marraskuun lopulla avoimen palautekyselyn kaikille Playsson.netin kävijöille. Palautteen sai jättää nimettömänä, sana oli vapaa risujen ja ruusujen suhteen. Kysely oli auki 22.-29.11. ja siihen tuli yhteensä 50 vastausta. Tässä tulokset:

 

 

2

 

1

 

3

 

4

 

5

Esimerkkejä kommenteista:

“Pienempien blogien huomioimista.” “Aktiivisempia blogeja mukaan.” “Ratsastusklinikoita pk-seudulla.” “Paluu klinikoiden järjestämiseen.” “Hyvien bloggaajien haastatteluja, bloggausklinikka.”

 

6

 

7

 

 

8

Esimerkkejä kommenteista:

“Bloggaajien tapaaminen.” “Blogiaiheinen sisältö, yhteisöllisyys.” “Luennot ja muu ohjelma sekä muiden bloggaajien ja samanhenkisten ihmisten tapaaminen.”

 

 

9

 

Esimerkkejä jätetyistä kommenteista:

“Hieno tapahtuma! Suuret kiitokset järjestämisestä.” “Itse en koe Blogiexpoa tarpeellisena itselleni. En osallistuisi kyseiseen tapahtumaan, koska en uskoisi siitä saavani mitään ”irti”. Luen harvakseltaan blogeja joten tuntuu, etten niinkään kuulu ”kohderyhmään”, toki varmasti myös ikä vaikuttaa.”

 

“Blogiexpoon enemmän päällekkäistä ohjelmaa ja tiiviimpään aikatauluun, jotta kävijällä on mahdollista valita itseään kiinnostavaa ohjelmaa.” “Fair Play Cup oli ehdottoman hyvä idea, saman kaltaisia kilpailusarjoja odotan lisää!” “Sivun mobiiliversiota on vaikea käyttää,kun uusimmat postaukset eivät näy etusivulla.” “Kunnon valokuvauskurssi/workshop enemmän kuvanneille!” “Blogeja nostattaa enemmän ja juttuaiheita parantaa.”

 

“Jokimaalla Blogiexpo toimi tosi hyvin ! Toivottavasti siellä vielä uudestaan.” “Kaikki tekeminen pyörii isojen blogien ympärillä. Olisiko mitään saumaa tuoda esiin yhtään pienempiä blogeja tai vaihtoehtoisesti vähentää kilpailukeskeisyyttä? Yhtään uutta blogia ei itselleni vastaan tullut.” “Kiitos että jaksatte järjestää kaikkea!”

 

Kiitos kaikille palautteesta!
Kommentoida saa ja sähköpostia voi lähettää info@playsson.net

Author Image
Penina Peltonen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *