Playsson.net mukana Helsinki Horse Fairissa!

HHF-vaaka-1

JÄLLEEN VARMA KEVÄÄN MERKKI ovat 4.-6. maaliskuuta järjestettävät GoExpo- ja Helsinki Horse Fair -messut! HHF on tänä vuonna ensimmäistä kertaa kolmipäiväinen. Playsson.net on tiimeineen mukana koko tapahtuman ajan. Meidät löytää ständiltämme, yhdessä Kisamatkalla -blogin kanssa. Playsson.netin pisteellä myynnissä mm. tiimituotteita sekä uusia Surkeiden sarjakuvien T-paitoja. Piipahda samalla kuvauspisteellä ottamassa kaverikuva, tsekkaa some -kilpailut ja tule tapaamaan tuttuja bloggaajia! Ständimme numero on 3d27, Keppariareenan läheisyydessä.

 

kartta

 

TERVETULOA BLOGITREFFEILLE!

Lauantaina 5.3. on mahdollista osallistua ohjattuun blogitapaamiseen ja siihen liittyviin messurasteihin, oppaina toimivat Penina Peltonen ja Kaktu Kuparinen. Tapaamiseen ei ole pakko ilmoittautua etukäteen, mukaan voi tulla ”drive-in” -systeemillä! Bloggaajilla on tilaisuus päästä koko messutapahtumaan maksutta bloggaajapassin avulla. Passia haetaan GoExpon sivuilta.

Kokoonnumme klo 12.00 Eteläisen sisäänkäynnin aulassa, pressitiloihin menevien rappusten luona. Tapaaminen kestää noin tunnin tai pari ja sen aikana kierrämme messualueella muutaman ennalta sovitun messurastin. Jokaisella rastilla on pieni esittely, infoisku tai lahjakassi. Mukaan saavat tulla kaikki bloggaamisesta kiinnostuneet, rohkeasti vain paikalle! Bloggaajien määrän kartoittamiseksi suosittelemme kuitenkin kertomaan halukkuudesta osallistua sähköpostitse info@playsson.net. Kiitos!

 

PALJON NÄHTÄVÄÄ

HHF:n Horze Areenalla nähdään lauantaina ja sunnuntaina leikkimielinen Just Dressage Knock-Out -kouluratsastusnäytös, juontajana Håkan Wahlman. Pikkuponijoukkue kilpailee kouluhevosratsukoita vastaan taidokkuudessa ja lennokkuudessa – huumorilla höystettynä. Joukkueet muodostuvat Papinojan Ponitallin hurmaavista pikkuratsukoista sekä haastajista; Milja Ranta, Petra Palomäki, Laura Viljanen, Essi Turunen ja Niklas Määttä. Playsson.net on ollut mukana suunnittelemassa näytöstä. Siispä kaikki mukaan kannustamaan oma suosikkijoukkue voittoon!

Lisäksi Playsson.netin ständillä voi viikonlopun aikana tutustua Equestrialin ratsastustutoriaaleihin ja vierailevina tähtinä mm. hevosbloggaajat Aada Lätti sekä Ruuhkavuosiratsastaja.

Tule viettämään mahtava viikonloppu! Kannattaa seurata Playsson.netin blogeja ja some -kanavia, lippuja jaossa… 😉

 

laura_viljanen
Knock Outissa ratsastamassa mm. Laura Viljanen ja Coolman II…

 

papinoja2
…sekä Papinojan Ponitallin ihanat pikkuratsukot!

 

YHTEISTYÖSSÄ:

d02856fa-d175-4d52-8b5e-e9cbb480ccae

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *