Osallistu vappuviikon videokilpailuun!

Osallistu vappuviikon videokilpailuun!

Playsson.net ja Hevoslehti Ride järjestävät virtuaaliset videokilpailut, joihin jokainen ratsastaja voi osallistua. Ammattitaitoiset kouluvalmentajat ja -tuomarit antavat yksilöllisistä suorituksista sanallisen arvioinnin sekä kouluratsastuksen arvosanoilla pisteet kohdista askellajit, kuuliaisuus, lennokkuus sekä ratsastajan istunta ja apujenkäyttö. Kisaa sponsoroivat Horseline Oy ja Hevoslehti Ride, videoita tuomaroivat Merja Koivisto ja Rosali Kivitie

edit. 30.4. Holvissa ollut toimintahäiriö, joka on heidän asiakaspalvelunsa toimesta onneksi saatu hoidettua! Osallistumismaksut toimivat nyt normaalisti. Ilmoittautumisaikaa on pidennetty, jotta kaikki osallistumista yrittäneet pääsevät mukaan.

 

LUOKAT:

 

  1. Helppo D:3 2013, tuomari varmistuu pian
  2. Helppo C:1 2000, tuomarina Merja Koivisto
  3. K.N. Special 2009 (Helppo B), tuomarina Rosali Kivitie

 


LUE HUOLELLISESTI!
OSALLISTUMISOHJEET:

 

  1. Ilmoittautuminen tapahtuu kahdessa vaiheessa: lähetä LINKKI VIDEOON sähköpostitse info@playsson.net ja suorita osallistumismaksu Holvi-verkkokaupan kautta. Osallistumismaksu on 8 eur. Molemmissa kohdissa tulee olla mainittuna ratsukon nimi. Osallistumisaikaa on 15.5.2020 saakka.
  2. Videokilpailuun voi osallistua suorituksella, joka on enintään kaksi (2) vuotta vanha. Videolla suoritettavan ohjelman tulee olla täsmälleen sama, kuin luokka johon osallistutaan. Jokainen tuomari arvioi suorituksen oman harkintakykynsä mukaan.
  3. Jokaiseen luokkaan otetaan max. 20 osallistujaa. Yksi ratsastaja voi osallistua max. kahdella (2) videolla samaan tai eri luokkaan.
  4. Ihanteellinen video on kuvattu suoraan radan edestä ja on laadultaan hyvä. Video voi olla ladattuna esim. YouTubeen, Driveen tai muulle alustalle. Älä lähetä videota sähköpostin liitteenä!
  5. Jokaisesta luokasta palkitaan kolme (3) parasta ratsukkoa Horselinen ja Hevoslehti Riden sponsoroimilla palkinnoilla. Kaikki ratsukot saavat arvostelunsa sekä pisteet sähköpostitse. Tulokset ovat julkiset ja ne julkaistaan 17.5.2020 mennessä.
  6. Lisätiedot ja kysymykset: info@playsson.net.

 

TERVETULOA!

 

Yhteistyössä:

lataus

Näyttökuva-2019-07-30-kello-14.46.40

 

Author Image
Penina Peltonen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *