Marina Ehrnroothille ja Evli Ellingtonille sijoitus maailmanlistaluokassa Belgiassa

Marina Ehrnroothille ja Evli Ellingtonille sijoitus maailmanlistaluokassa Belgiassa

Marina Ehrnrooth ja Sanna Backlund jatkavat kisakauttaan Belgiassa CSI2* Sentower Parkissa, kertoo SRL. Marina Ehrnrooth sijoittui perjantai-iltana 145 cm maailmanlistaluokassa seitsemänneksi Evli Ellingtonilla. Perusradalla ratsukko teki tyylikkään virheettömän suorituksen, ja uusinnassa saivat harmittavan pudotuksen, aika oli kuitenkin neljänneksi nopein.

Luokan voitti Wout-Jan van der Schans, jonka osa muistaa Helsinki Horse Show´n pääluokan voittajana 1990-luvulta. Sanna Backlund ja Zorro H saivat hyvän alun jälkeen perusradan loppupuolella kaksi pudotusta. Molemmat ratsukot sijoittuivat torstaina 140-tasolla ja hyppäävät sunnuntaina Grand Prix´ssa.

Myös juniorit Jone Illi ja Aida Hämäläinen ovat menestyneet Sentower Parkissa. Illi on jo voittanut, ollut toinen ja kolmas, Hämäläinen kaksi kertaa ruseteilla.

 

Noora Forstén sunnuntaina Madridin maailmancupissa

Madridin maailmancupissa kisaava Noora Forstén ja Con Caya hyppäsivät perjantain 145 cm lämmittelyluokan yhdellä aikavirheellä. Maailmancup kilpaillaan sunnuntaina klo 14.00 alkaen. Se on Forsténille kauden kolmas. Ratsukko sai Veronassa seitsemän maailmancupin pistettä kymmenennellä sijalla.

 

Kansainväliset esteratsastustulokset 26.11.
Opglabbeek, Belgia

145 cm perusrata ja uusinta. Lähti 63, sijoittui 16.
1) Wout-Jan van der Schans / Forlan van de Sprengenberg, NED 0-0/39,60
…7) Marina Ehrnrooth / Evli Ellington, FIN 0-4/44,56
…42) Sanna Backlund / Zorro H, FIN 8/78,77

Täydet tulokset: https://online.equipe.com/en/class_sections/638868

 

Kuvituskuva: Jone Illi / Heidi Lammi, Pohjola Grand Prix-finaalit

 

Author Image
Vierailija

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.