foor

Kolumni: Mitäs me nillittäjät?

MAITONILLITTÄJÄT

 

Nisse: Onko kukaan kokeillut täydenkuun aikana lypsettyä luomumaitoa? Onks se hyvää? Missä sitä myydään? Paljon se maksaa?

Emmis: Mikä sua vaivaa kun ei tavallinen maito käy? Se on parasta suoraan utareesta lämpimänä juotuna. Selälleen tai mutkalle vaan sinne alle, puristus utareesta ja suu auki. Ei kuule ole mitään muuta, kuin rehellistä suomalaista käsittelemätöntä alkumaitoa.

Mamma: Lähiluomusuperruokakaupan pihan perältä muiden maitojen takaa löysin yhden purkin, jonka kauppias oli jemmannut arvostavia asiakkaita varten. Maksoi 199,99 euroa litra mutta oli se sen arvoista. Kyllä oli hyvää, suosittelen. Harvinaista herkkua.

Juutas: Jaahas, täällä on maitokauppias kehumassa omaansa.

Lenni: Hullujako täällä on? Emmiksellä on näköjään lehmänpeetä päässä sekä sisä- että ulkopuolella.

Loviisa: Ainahan täällä on. Ei tätä palstaa täysjärkiset lue. Aloittaja on vaan leveilemässä täällä että muka on rahaa vaikka on joku työtön deeku kuitenkin ja Mammakin on joku kassialma ostarin kulmalta. Ei sitä maitoa tavan tallaajalla ole varaa ostaa.

Mansikki: Kannattaa käydä lukemassa tuotearvostelu mun blogista, www.mansikki.muuh.

Malla (oikeasti Loviisa, mutta eri nimellä): Niinpä tietysti, Mansikki on lykkäämässä blogiaan joka keskusteluun. Kyllä sitä kelpaa, kun sai mainostajalta ilmaisen purkin. Ilmoitan ylläpitoon.

Juutas: Täällä näkyy kaikilla olevan oma lehmä ojassa.

Nisse: Mä oisin vaan halunnut tietää, miltä se maistuu. Täähän on maitopalsta. Pitihän se tietää, ettei täältä saa asiallista vastausta. Ilmoitan ylläpitoon.

Tuntia myöhemmin keskustelun paikalla on viesti: Keskustelu on poistettu.

(Tämä keskustelu on fiktiivinen ja maitonillittäjien palstaa ei oikeasti ole olemassa. Kaikki luulemasi viittaukset todellisiin tapahtumiin ovat täysin mielikuvituksesi tuotetta. Eihän kukaan näin käyttäytyisi oikeasti.)

 

[box type=”download”] Ellikki on ratsastusta ja korutöitä pari vuotta harrastanut 33-vuotias tyttölapsi, joka edelleen ihmettelee maailmaa ja koettaa aina silloin tällöin tehdä jotain ensi kertaa elämässään. Ellikin kolumneja julkaistaan säännöllisesti Playsson.netin portaalissa! Tutustu myös Ellikin heppailuihin.[/box]

1 thought on “Kolumni: Mitäs me nillittäjät?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *