hevarihuopa

Kilpailu: Varusteiden TOP 3

HEVOSIHMISILLÄ on taitava kyky kerätä vuosien varrella paljon erilaisia varusteita ja tavaroita – suurinosa turhia sijoituksia ja ne jäävät kaapin perälle. Me hevosihmiset olemme siis puhtaita materialisteja! Playsson.net järjestää taas kaikille hevosblogeja pitäville postaushaasteen; aiheena tällä kertaa ”tärkeimmät varusteeni TOP 3”?

Kirjoita varusteista lyhyt esittely (esim. merkki, valmistaja, jälleenmyyjä) ja muista perustella miksi kyseinen varuste on päässyt sinun TOP 3 -listallesi. Havainnollistavat kuvat ovat kivoja, mutta eivät pakollisia. Voit myös kertoa sellaisista varusteista, joita tarvitsisit tai haluaisit saada listan kärkeen. Kirjoitustyyli on vapaa, mutta raadin mieltä hivelee tarkka oikeinkirjoitus! Lisää tekstiisi alla oleva banneri ja osallistu lomakkeen kautta 18.10. mennessä. Mainitse nimesi, sähköpostiosoitteesi ja linkki postaukseesi. Voit myös kertoa aiheestasi kommenttikentässä.

Paras kirjoitus palkitaan yhteistyökumppanimme Hevarin lahjoittamalla HKM Sports Equipment -merkkisellä koulusatulahuovalla (cob/full), jossa logobrodeeraus ja hopeakantti. Lisäksi mielenkiintoisimmat postaukset pääsevät portaalin bloginostoihin ja someen.

 

haaste2

7 thoughts on “Kilpailu: Varusteiden TOP 3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *