Kilpailu: Miten saavutin hevoseni luottamuksen?

Kilpailu: Miten saavutin hevoseni luottamuksen?

Hevosen maastakäsittelytaidot ja horsemanship ovat kasvattaneet tasaisesti suosiotaan harrastajien keskuudessa. Tämä ilmiö on pelkästään hyvä asia, sillä moni hevosihminen on jo unohtanut miten hevosten kanssa tulisi oikeasti kommunikoida. Tulevan kesän aikana järjestetään taas ympäri Suomen erilaisia kursseja ja koulutuksia, joihin kannattaa osallistua, sillä aina voi oppia uutta!

Kesäkuun Hevoslehti Ridessä aiheena on muiden ohella ruotsalaisen hevoskouluttaja Tobbe Larssonin vierailu Ypäjällä. Larsson peräänkuulutti nimenomaan hevoskäsittelyn perusteita sekä luottamuksen tärkeyttä. Tähän teemaan liittyen käynnistämme kesäkilpailun. Kerro omin sanoin, miten sinä saavutit hevosesi luottamuksen? Hevonen voi olla oma, vuokra tai vaikkapa ratsastuskoulun ratsu, kunhan luottamuksen saamiseksi olette tehneet töitä tai harjoituksia.

Voit lähettää tarinasi sähköpostitse info@123ride.fi, laittaa sen tähän kommenttina tai postata se Instagramissa tägäämällä @123ridefi tai #123ridefi. Osallistumisaikaa on 31.7. asti. Palkitsemme parhaimpia tarinoita pikkupalkinnoilla pitkin kesää ja niitä julkaistaan myös syksyn Ridessä. Paras palkitaan kilpailun päätteeksi yllätyspaketilla, johon kuuluu mm. 2 kpl messulippuja Helsingin Messukeskukseen. Liput käyvät yhteen vapaavalintaiseen messutapahtumaan syksyllä 2019.

Tsemppiä kilpailuun!

 

58377811_360997114508964_907168260523294720_n-2

savingPNG.png-768x1024

 

Artikkelikuva: Anni Ihalainen

 

Author Image
Penina Peltonen

1 thought on “Kilpailu: Miten saavutin hevoseni luottamuksen?

  1. Nupun kanssa vaan touhuilin paljon maastakäsin, istuskelin kentällä jakkaralla hiljaa ja odotin, että poni tulee luokse, tehtiin ”pelottavia” asioita (kuten agilityputken ylitystä) vapaana seuraten. Toki vielä matkaa, mutta ihan huippu poni💕

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.