striphair

Kilpailu: Ketä sinä ihailet?

HEVOSALA ON TÄYNNÄ rohkeita ja esimerkillisiä ihmisiä, jotka ovat varmasti myös omalta osaltaan toimineet muille motivaation lähteenä. Playsson.net on juuri tällaisia henkilöitä esitellyt artikkeleissaan ja lisäksi käynnissä olevat Rion olympialaiset nostavat esille taas uusia idoleita. Tästä inspiroituneena järjestämme kilpailun yhteistyössä House Of Horsesin verkkokaupan kanssa:

 

Ketä sinä ihailet ja miksi?

 

Kilpailu on päättynyt, voittajalle on ilmoitettu sähköpostitse! Palkintona jaamme hevoshoidon uutuustuotteen, StripHair Gentle Groomer -tuotesetin (arvo 56 euroa). Setti sisältää kaksi eri kokoista StripHairia, kiiltosuihkeen sekä hoitopyyhkeen. StripHair valmistetaan Kaliforniassa pienessä perheyrityksessä. Tuote on äärimmäisen hellävarainen irrottamaan likaa ja irtokarvoja, hieroen hevosta samalla. Pienempi StripHair on sopivan kokoinen myös koirille!

 

YHTEISTYÖSSÄ:

hohiso

 

11 thoughts on “Kilpailu: Ketä sinä ihailet?

 1. Riosta inspiroituneena Jankari. Hän on vasta niin nuori ja itse kouluttanut hevosensa. Ihailtavaa. Onnea hänelle tulevaan.
  No Kyra tietysti suomalaisen ratsastuksen edelläkävijänä.
  Läheltä omat tallinpitäjät, jotka varsin nuorina saavat asiat toimimaan ja hoitavat hevoset todella hyvin, maalaisjärki mukana.

 2. Ratsastukseopettajaani. Pääasiassa yksin hoitaa koulun hevoset eli ruokkii, vie laitumelle, siivoaa karsinat, tuo laitumelta, loimittaa jos on tarve, suunnittelee illan tunnit, pitää tunnit jne. Lisäksi hoitaa omia ja koulun asioita, viettää perheensä kanssa aikaa, Kaikesta huolimatta on iloinen ja muutenkin positiivinen. Jos tunti on mennyt omasta mielestä penkin alle, niin hän saa hyvälle mielelle antamalla palautteen hyvällä ja kannustavalla tavalla. Mahtava ihminen! 🙂

 3. Tällä hetkellä eniten ihailen tallinpitäjäämme, joka säässä kuin säässä hoitaa hommansa. Hän suhtautuu meidän hevoseemme kuin omaansa ja huolehtii siitä paremmin kuin hyvin. Kaikkeen saa aina apua, eikä huonoja kysymyksiä ole.Hyvä tallinpitäjä on arvokkaampi kuin mikään, ja olenkin todella onnellinen siitä, että polkumme ovat kyseisen henkilön kanssa kohdanneet.

 4. Muuliprojektin Kaisaa ja Muulia! Juttu luistaa ja Muulikin on oppinut tavoille 🙂

 5. Ihailen valmentajaani, trailin sm-voittajaa, tuota hienoa ihmistä! Hänen sydämensä palaa lajille ja aina kun hän opettaa, tuntuu kuin hänen suustaan putoilisi kultakolikoita. Hän panostaa koko ajattelunsa juuri opetettavaan ratsukkoon ja osaa sanoa juuri ne oikeat kehut, patistukset ja perustelut.

 6. En voi määritellä vain yhtä henkilöä, koska ihailen kaikkia jotka ovat ottaneet tavoitteen ja tekevät työtä sen eteen, jotta voivat sanoa että ”minä tein sen”. Se että ihminen jaksaa tehdä painaa sen eteen mitä haluaa on ihailtavaa, se on jopa harvinaista. Ihailen ihmisiä jotka eivät ole koskaan luovuttaneet unelmissaan, sellaiset ihmiset antavat toivoa. Toivoa siihen että vaikka asiat olisivat kuinka huonosti, niin kaikki kääntyy parempaan kunhan vain jaksaa jatkaa.

 7. Ihailen meidän tiimin vetäjtäjää Minna Lehtosta. Hän on aina iloinen, ja valmis auttamaan. Ratsastaa siististi ja tsemppaa muita. Ihailen hänen asennettaan tähän lajiin!

 8. Anna Kärkkäinen ehdottomasti. Olen seurannut viikoittain hänen valmennuksiaan ja kisatuloksiaan. Tämä nainen todella ehtii joka paikkaan ja vieläpä suorittaa hevosten ehdoilla. Mahtava nainen!

 9. Ihailen kaikkia hevosten kouluttajia. Se määrä taitoa ja kärsivällisyyttä mitä hevosten kouluttaja tarvitsee työssään on uskomatonta. Ja se että yleensä hevosia ei kouluteta itselleen vaan yleensä toisille eli he mahdollistavat ratsastuksen kaikille ratsastajille. Harva meistä olisi niin pitkällä kun tällä hetkellä ollaan tai kuinka moni olisi edes aloittanut ratsastuksen jos ensimmäisellä kerralla oltaisiin eteen lyöty ”villi” hevonen?

 10. Ihailen Kraateria ja Halia (hevosia). Niissä on sitä jotain, joka saa aina katsomaan ihaillen vaikka olisi eilen nähnyt.
  Ihmisistä ihailen niitä tavallisia hevosenomistajia, joilla on kokopäivätyö, perhe ja hevonen. En ymmärrä, miten heidän aikansa ja voimansa riittävät siihen kaikkeen.

 11. Harvoin tätä kuulee minulta, ja harvoin sanon tätä itsekkään. Jos pitäisi valita joku jota ihailla/arvostaa, niin ihailisin itseäni.
  Erittäin jyrkän taustan kanssa olen tapellut elämäni ja hevosten takia on kiusaaminen alkanut. Hevoset pelastaneet elämäni ja olen ylpeä itsessäni siitä, että olen jaksanut näin kauas. Pitää muistaa vain pitää pää pystyssä ja olla välittämättä muista!
  Käyttäisin muuten tuotesettiä ensimmäiseen omaan hevoseeni, jonka eteen olen tehnyt suunnattomasti töitä ja nyt viimein elämän pituinen haave toteutuu ❤

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Siirry työkalupalkkiin