luukku21

Joulukalenteri: 21. luukku

Playsson.netin perinteinen joulukalenteri on viimeisiä luukkuja vaille valmis! Aattoon asti luukut avataan portaalin puolella. Kalenteri toteutetaan tänä vuonna yhteistyössä Annahoivaa.fi kanssa. Suuri kiitos heille!

Meitä kaikkia yhdistää rakkaus lajiin ja hevosiin. Moni on eksynyt ratsastustunnille kaverin mukana, toisille se on tullut niin sanotusti perheen perintönä. Miten sinä olet aloittanut hevosharrastuksen ja minkä ikäisenä?

Kommentoi alle ja olet mukana arvonnassa! Muista kertoa sähköpostiosoitteesi. Palkintona herkkuämpärisetti, johon sisältyy St. Hippolyt Lobs-hevosnameja ja flex-ruokintaämpäri (arvo yht. n. 20 eur).

KILPAILU ON PÄÄTTYNYT! Tämän luukun voittaja on Tea.

 

playsson_kuvapeninapeltonen

 

10 thoughts on “Joulukalenteri: 21. luukku

  1. 12-vuotiaana pienellä ratsastuskoululla. Tästä vierähtänyt jo 11-vuotta. 😊

  2. Aloitin ratsastuksen 9 vuotiaana. Yhtäkkiä tuli fiilis että ois niin siistiä kokeilla ratsastusta ja siitä se sitten lähti.

  3. Ajauduin hevosten keskelle jo synnyttyäni, sillä perheeni kotitilalla on hevosia. Vielä tänä päivänäkään ei tarvitse katua omaa lapsuuttaan hevosten ympäröimänä.

  4. Aikuisena ratsastuskoulussa kun oli varaa maksaa oma harrastus 😊

  5. Ala-aste ikäisenä tuli kaikki lähialueen tallit koluttua

  6. Olen saanut hevoskärpäsen pureman jo ihan vauvaikäisestä asti. Kaikki ponitalutukset ja -rapsutushetket oli päästävä käymään. Kummeillani oli jo taaperovuosinani kotona hevosia ja poneja, joten sitä kautta olen lähtenyt harrastamaan hevosia. Ensin ratsain ja myöhemmin harjoittelin myös valjastuksen ka kärryhommat. Siitä se sitten lähti.

  7. Paikallisessa ponikerhossa ala-asteikäisenä tuli otettua ensimmäiset kosketukset tähän harrastukseen. Siitä hevoskerhon kautta ratsastustunneille 😊

  8. Olin 6 tai 7v,äiti vei talutusratsastustunnille. Lainassa samettipintainen kypärä kuminauhalla leuan alta ja se muovinen leukakuppi 😀

Comments are closed.