home Artikkelit, Bloggaaminen, Tapahtumat, Trendit Hevoset19: Tule RIDE Loungeen!

Hevoset19: Tule RIDE Loungeen!

Playsson.net on tänäkin vuonna Tampereen Hevoset-messuilla Hevoslehti RIDEn kera. Tapahtuma järjestetään Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa jo 11. kerran 6.–7.4.2019. Ohjelma koostuu klinikoista, näytöksistä, rotuesittelyistä, tietoiskuista sekä tietysti kovatasoisista kilpailuista. Messujen teemana on laajasti hevosen ja ratsastajan hyvinvointi. Teemaan liittyen toteutamme molempina messupäivinä E-hallin Racing-areenalla venyttelytuokion yhdessä somesta tuttujen tyyppien kanssa. Koulutettu fysioterapeutti ja hevoshieroja Marle Muuronen opastaa hevosten ja ratsastajien venyttelyssä. Kannattaa tulla poimimaan vinkit talteen!

Osallistu myös aiheeseen liittyvään Instagram-haasteeseen: julkaise sinun ja/tai hevosesi kehonhuoltoon liittyvästä rutiinista, esim. venyttelystä kuva tai video ja tägää siihen #ridehaaste @123ridefi ja seuraa @ratsukko. Osallistumisaikaa on 29.3.-7.4. Ratsukko.com palkitsee parhaimman postauksen 100 euron superlahjakortilla!

Meidän osastomme, eli RIDE Lounge on heti aulassa lippukassojen jälkeen. Järjestämme pientä ohjelmaa hevosalan bloggaajille sekä muille somesta kiinnostuneille. Tule juttelemaan somettajien kanssa, tutustumaan Rideen sekä Heliten paukkuliiveihin tai hörppäämään kuppi kahvia. Seuraa ilmoittelua! Hevoslehti RIDE! on virallinen messuopas, messutarjouksena loppuvuoden lehdet kotiin hintaan 17,90 eur. Digilehden voi ladata huikealla 1 euron hinnalla.

 

Erä uusia paukkuliivejä: Helite Airnest Vest 499 eur ja Helite Air Shell Gilet 569 eur.

 

Mukana myös muutamia myyntihevosia, joita voi tulla koeratsastamaan. Hinta 45 eur / kpl.

 

Nähdään Tampereella!

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *