Hevoset hoitavat koulukiusattuja lapsia Tampereella

Hevoset hoitavat koulukiusattuja lapsia Tampereella

Tampereen Ratsastusseura ry ja Suomen Ratsastajainliiton laatutalli Niihama Riding Oy tarjoavat yhteistyössä koulukiusatuille lapsille mahdollisuuden osallistua ilmaiseen hevoslähtöiseen toimintaan. Toimintaan sisältyy seitsemän tapaamiskertaa 6.11. alkaen Niihama Riding ratsastuskoulussa. Ryhmän ohjaajina ovat hevosharrasteohjaaja, pararatsastuksen ohjaaja ja nuorisotyön ammattilainen Kirsi Vetämäjärvi ja ratsastusterapeutti ja sosiaalialan ammattilainen Hanna Oikarainen.

 

Hevonen – ystäväni

Ryhmä on tarkoitettu sinulle, joka olet joutunut kokemaan koulukiusaamista. Hevonen on tunneherkkä eläin, joka kohtaa meidät ystävällisesti, avoimesti ja lempeästi. Tutustumme hevosiin, opettelemme hevosten hoitoa, taluttamista ja yhdessä tallilla toimimista. Ryhmässä tavoitteena on hyvä mieli ja turvallinen olo sekä uusien ystävien löytäminen niin hevosista kuin ryhmäläisistä.

Ryhmä kokoontuu lauantaisin klo 16.00-17.30 rauhallisessa ja viihtyisässä Niihama Ridingin ratsastuskoulussa. Tapaamiskertoja on seitsemän 6.11. alkaen. Ryhmään otetaan kerralla 10 lasta ja siihen voivat vanhemmat/huoltajat ilmoittaa lapsensa sähköpostilla osoitteeseen ansku.trs@gmail.com.

Yhteydenotot
Anna-Maija Nummi, Tampereen Ratsastusseuran hallituksen puheenjohtaja
p. 044 562 7223, ansku.trs@gmail.com

Lisätietoa
Tampereen Ratsastusseura
Niihama Riding

 

Hevosta käytetään monin eri tavoin sosiaali- ja terveyspalveluissa. Hevonen on hyvä kasvattaja, opettaja ja yhteistyökumppani – eikä hevonen syrji. Hevosen kanssa tekeminen on vaikuttavuudeltaan laaja-alaista ja monitasoista niin psyykkisesti kuin fyysisestikin. Hevosen ja ihmisen välinen vuorovaikutus vahvistaa mm. tunnetaitoa, itsetuntoja ja elämänhallintaa.
Hevosavusteinen toiminta http://www.hippolis.fi/hevosavusteinen-toiminta/

 

Author Image
Vierailija

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.