Esteratsastuksen SM-mitalien jaosta tehty päätös

Esteratsastuksen SM-mitalien jaosta tehty päätös

Ratsastajainliiton hallitus piti kokouksen Teams-etäyhteydellä käsitelläkseen sunnuntaina 15.8. keskeytyneitä esteratsastuksen SM-kilpailuja (Finland Horse Show, Seinäjoki). Hallitus päätti estekomitean esityksestä seuraavaa:


Senioreiden Suomen mestaruus:

Mitalit ja muut sijat jaetaan ensimmäisen, toisen osakilpailun ja kolmannen osakilpailun ensimmäisen kierroksen tulosten perusteella.

Kultaa Sanna Backlund / Elano 5.12 vp
Hopeaa Janna Jensen  / Julie v.d. Verbindingshoeve 6.74
Pronssia Salla Varenti / Ypäjä Isandra 11.39

Täydet tulokset: LINKKI

Kilpailijoille ei makseta viimeisen osakilpailun palkintorahoja eikä heille jaeta osakilpailusta rankingpisteitä. Keskeytyneen osakilpailun ensimmäisen kierroksen tulokset julkaistaan KIPAn liitetiedostona. Kilpailijoille ei tule palautuksia maksujen osalta, sillä niitä ei ole lisätty kilpailijoiden KIPA tileille.

 

Junioreiden Suomen mestaruus:

Mitalit ja muut sijat jaetaan ensimmäisen ja toisen osakilpailun perusteella ratsukoille, jotka ovat ilmoittautuneet peruttuun kolmanteen osakilpailuun.

Kultaa Jone Illi / Eolita L 1.5 vp
Hopeaa Sofia Saarinen / Calabis 2.5
Pronssia Anni Hjerpe / Zepp Z 4.5

Täydet tuloksetLINKKI

 

Kilpailijoille ei tule palautuksia maksujen osalta, sillä niitä ei ole lisätty kilpailijoiden KIPA tileille. Hallituksen jäsen Salla Varenti ei osallistunut asian käsittelyyn, sillä hän osallistui senioreiden SM-kilpailuun.

 

Kuvituskuva: Pixabay

 

Author Image
Toimitus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *