Classic Pärnu: Sunnuntain kisaseuranta

Classic Pärnu: Sunnuntain kisaseuranta

Tämä artikkeli päivittyy su 18.7. aikana.

 

Virossa viime vuoden koronan takia tauolla ollut Classic Pärnu -kisaviikonloppu on tehnyt paluun ja se kilpaillaan 17.-18. heinäkuuta. Playsson.netin ja Riden tiimi on pienimuotoisena paikan päällä tekemässä live-seurantaa, jota päivitetään artikkeleihin päivän aikana.

Suomalaisia ei valitettavasti Pärnun radoilla nähdä, mutta virolaisten ohella kisaamassa on muita baltialaisia ratsukoita. Kaikesta huolimatta tällainen isompi live-kilpailu on virkistävä pitkästä aikaa! Virossa koronatilanne on huomattavasti Suomea parempi ja se myös näkyy yleisön suhteen.


Aamun ensimmäisen 115 cm tason aikaluokan voitti Taisi Viire hevosella Baleriin.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Classic Pärnu (@classicparnu) jakama julkaisu


125 cm luokka ratsastettiin yhdellä uusimmalla ja luokan voiton vei Kati Raidma ja Harole. Kisaviikonlopun parhaana nuorena ratsastajana palkittiin Anette Leppik.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Classic Pärnu (@classicparnu) jakama julkaisu


Iltapäivällä nähtiin ratsastusnäytös, jossa käytiin läpi kouluratsastuksen perusteita. Poniratsukko Carolyn Viikmaa ja Elina esitteli helppoja siirtymisiä sekä askellajeja, kun taas Riin Ingre Saare ja Maribel Tuiken hevosilla Kaliber DP ja Jazz Hit vaativampia liikkeitä sekä vapaaohjelmat. Klippi näytöksestä löytyy Playsson.netin IGTV:stä:

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön PLAYSSON.NET (@playssonnet) jakama julkaisu


Nuorten hevosten 120/125/130 cm voitti Hanno Ellermann ja 6-vuotias Kristallo. Eilisen nuorten luokan voittanut Hoshi No Senshi K.S.H. tuli niin ikään Ellermannin ratsastamana kuudenneksi ja palkittiin viikonlopun parhaana nuorena hevosena.


Viikonlopun viimeinen luokka oli Classic Pärnu Grand Prix 140 cm, jonka uusintaan selvisi viisi ratsukkoa. Luokan voiton vei jälleen Urmas Raag ja Van Damme, tullen myös toiseksi hevosellaan Ventisette.

WhatsApp-Image-2021-07-18-at-23.25.15-1024x733

 

Author Image
Penina Peltonen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *