13. jäsen blogitiimiin!

13. jäsen blogitiimiin!

SUVILILJA.NET on valokuvaamiseen keskittyvä blogi, jota pitää 4H -yrittäjä Susanna Lehto. Playsson.net ottaa innokkaana mukaan vielä yhden uuden bloggaajan! Tervetuloa tiimiin!

Koska hevoset ovat olleet lähellä Susannan sydäntä pikkutytöstä asti, valokuvausharrastus pyöriikin pitkälti hevosten ympärillä. Alun perin valokuvauksen oli tarkoitus täyttää kesäaikana ratsastuskoulutuntien jättämä aukko, kun vakiratsastustunnit olivat kesätauolla ja hevostelemaan piti päästä tavalla tai toisella. Sittemmin valokuvaus vei mennessään ja on nykyään yksi Susannan harrastuksista siinä missä ratsastuskin. Valokuvauksen ohella blogissa seurataan 4H -yrityksen toimintaa ja kehitystä sekä pyritään avaamaan yrittämistä 4H -yrittäjän näkökulmasta, tavoitteena innostaa toisiakin nuoria kokeilemaan yrittäjyyttä. Myös tässä kohtaa kaiken takana on hevonen: alun perin Susannan oli tarkoitus tutustua yrittäjyyteen varsinaisen ammattinsa vuoksi sekä tienata opiskeluaikana vähän ylimääräistä ratsastustunteja ja vuokrahevosta varten. Toisin kävi… 🙂

Suvililja.netin kanssa luvassa mielekästä yhteistyötä, josta myös muut tiimibloggaajamme hyötyvät! Susannan blogiin ja muuhun Suvililja.net -sivustoon voit tutustua tästä linkistä.

 

Teksti: Penina Peltonen | Kuva: Suvililja.net

Author Image
Penina Peltonen