Sponsorointi

Playsson.net haluaa omalta osaltaan tukea suomalaista hevosurheilua ja -toimintaa, etenkin aloittelevien ja nuorten harrastajien sekä pienten seurojen ja tallien suhteen. Tukea voi osoittaa monella eri tavalla, mutta me haluamme pienimuotoisesti sponsoroida erilaisia kohteita, SRL:n kilpailusääntöjä soveltaen. Emme tee rahallisia sponsorisopimuksia, sponsorituen hakija vastaa itsenäisesti mahdollisista veroseuraamuksista tms.

 

Millaista sponsorointia voit esimerkiksi hakea meiltä?

  • Palkintoja kilpailuihin, luokkasponsorointia.
  • Yhteistyöapua tapahtuman järjestämiseen.
  • Ratsukkokohtaista näkyvyyttä.
  • Seura- tai tiimikohtaista näkyvyyttä.
  • Yhteistyötä blogin kanssa.

 

Hae sponsorointia sähköpostitse info@playsson.net. Perustele kohteesi huolellisesti ja jos kyse on tapahtumasta, muista mainita päivämäärä! Mitä enemmän informaatiota, sen parempi. Otamme yhteyttä meille sopiviin kohteisiin.

HUOM! Playsson Riders ry:n kokouksessa 2.12.2017 päätettiin, että kaudella 2018 yritys sponsoroi vain oman seuran jäseniä. Muista ratsukoista päätetään tapauskohtaisesti. Mikäli olet vailla edustusseuraa ensi vuodelle,
kannattaa harkita PLARI:n jäsenyyttä!


Sponsoriratsukot 2017:

 

Playsson.net

 

ennh

Toinen Playsson.netin nimikkoratsastajista on Enni Honkanen, 15-vuotias junnu Etelä-Suomesta. Enni kilpailee 1- ja 2-tasolla ponillani ja hevosellani. Tällä kaudella tavoitteena Helppo A ja 100 cm. Löydät Ennin Instagramista @teamtimantit_

Anniina-13

Anniina Takanen on 22-vuotias kenttäratsastaja Haminasta, joka kilpailee kahdella hevosellaan. Karino on 13-vuotias saksalainen ratsuponi ja Evarde on 8-vuotias KWPN -ruuna. Evarde aloittaa kilpailemisen vasta tällä kaudella, ensin rataesteillä, mutta tavoitteena päästä starttaamaan kenttää ensi keväänä. Anniina ja Karino on palkittu vuonna 2015 kenttäratsastuksen 2-tason alueranking (Kaakkois-Suomi) parhaana ja vuonna 2016 toiseksi parhaimpana.

Keyflow Feeds

 

elisak

Keyflow -rehusarjan edustusratsukkona toimii Elisa Käkönen, Janakkalassa asuva 28-vuotias matkaratsastaja. Hevosia hänellä on ollut jo vuodesta 1999 asti ja ensimmäisen arabin hän on ostanut vuonna 2006. Sen jälkeen muita rotuja ei ole ollutkaan, kotona hänellä niitä on nyt kolme.

 

Helite Equestrian Airbag

 

jasu

Heliten sponssiratsukkona on Jenna-Jasmin Pehkonen ja Hallo-croket van Puyenbroeck (s. 2007, Cicero Z – Darco). Jenna-Jasminin parhaimpiin saavutuksiin kuuluvat mm. SM -mitalit, PM -joukkuepronssi, hallimestaruudet, HIHS -voitot sekä neljänä peräkkäisenä vuonna Suomen Ratsastajainliiton myöntämät valiomerkit. Ratsukon tämän kauden tavoitteena on päästä korkkaamaan 140 cm radat.