Seura

Tiimillä on oma keväällä 2012 perustettu ratsastusseura Playsson Riders ry (PLARI). Seura on Suomen Ratsastajainliiton (SRL) jäsenseura. Playsson Riders toimii tiimin kilparatsastajien edustusseurana ja sen tarkoituksena on myös kehittää lasten ja nuorten valmennus- ja kilpailutoimintaa fair play -ajatuksella. Jäseneksi voi liittyä asui missä päin Suomea tahansa!

Säännöllisesti jollain SRL:n hyväksymällä tallilla ratsastavien henkilöiden tulee kuulua joko SRL:n jäsenseuraan tai omata Green Card. Seuran jäsenenä saa kuitenkin huomattavasti enemmän etuja! Muutokset SRL:n kilpailutoimintaan 1.1.2017 alkaen: Tiedote kilpailujärjestelmästä.

1 -tasolla kilpailemiseen tarvitaan E -lupa, jonka hinta on 1.1.2017 alkaen 10 euroa. E -lupa päivittyy KIPA:an 3-5 arkipäivän kuluessa maksusta, heti kun myös jäsenmaksu on maksettu kuluvalle vuodelle. Muistakaa hoitaa luvat hyvissä ajoin kuntoon ennen ensimmäisiä kisoja! E -luvan voit ostaa: https://ratsastus.lisenssikauppa.fi/shop/. Lisätietoja kilpailuluvista täällä.

Otamme toimintaehdotuksia vastaan, teemme mielellämme yhteistyötä tallien tai seurojen kanssa. Tervetuloa mukaan!


 

SEURAN VASTUUHENKILÖT 2018

Puheenjohtaja Anni Ihalainen, puh. 040 5500 335, anni@playsson.net
Jäsensihteeri Penina Peltonen, puh. 045 6969 002, info@playsson.net
Rahastonhoitaja, toimintavastaava Alex Muurinen, alex@playsson.net

Pdf: Seuran säännöt | Syyskokouksen pöytäkirja 2017Uutta! GDPR -sopimuspohja

 

LIITY JÄSENEKSI

Helpoiten liityt alla olevalla lomakkeella tai sähköpostitse info@playsson.net. Ilmoita nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi sekä syntymäaikasi. Jos vaihdat seuraa, kerro myös aiempi sportti-ID -tunnuksesi! Ei liittymismaksua, jäsenhinnat ovat vain liiton osuudet.

 

 

SRL:N HINNAT KAUDELLE 2018

Täysjäsen, seniori 52 euroa
Täysjäsen, juniori 45 euroa

 

 


 

TOIMINTAMME

Playsson Riders ry. on toteuttanut parin viime vuoden aikana useita valmennusklinikoita Playsson.netin tiimin avustuksella. Lisäksi järjestimme lasten ja nuorten kilpailutoimintaa tukevan Fair Play Cup -kouluratsastussarjan kesällä 2016. Sarja toteutettiin Fair Play Mini Cup -yhdistelmäkilpailuina kaudella 2017 (este- ja koululuokkia).

Teemme pienimuotoista sponsoritoimintaa ja meillä on ollut nimikkoratsukoita mm. HIHS:issä sekä hevosalan messuilla.

Lue lisää:

– Fair Play Cup 2016
Fair Play Mini Cup 2017
– Sponsorointi