Riders Magazine

 

MIKÄ?

RIDERS MAGAZINE on uusi kotimainen julkaisu, joka on enemmän kuin hevoslehti. Julkaisun taustalla on hevosbloggaajien ja -valokuvaajien tiimi, jonka näkemys sosiaalisen median suunnalta tukee painettuakin mediaa – pienellä twistillä. Hevosurheilu on visuaalinen laji, joka vaatii myös näyttävää ja viihteellistä julkaisua. Sen aikoo Riders Magazine toteuttaa yhteistyössä ammattitoimittajien kanssa.

Riders Magazine on suunnattu nuorille ja nuorille aikuisille, jotka ovat hevosharrastuksen lisäksi kiinnostuneita alan blogeista sekä sosiaalisen median kiemuroista. Lehden slogan “enemmän kuin hevoslehti” tarkoittaa sitä, että lukijoilla on mahdollisuus vaikuttaa numeroiden sisältöön helposti esim. somen kautta. Asiapitoisten artikkeleiden lisäksi Riders Magazine julkaisee puhtaasti viihdyttävää luettavaa hevosihmisten ajan vietteeksi! Lehti on ikäänkuin fyysistä jatkoa Playsson.netin blogimedialle.

 

MILLOIN JA MITÄ?

Julkaisu on saatavilla Lehtipisteen myyntipaikoista kautta maan. Hinta 6,50 eur (sis. alv.), lehden koko A4, sivuja 52. Kustantaja: Riders Magazine Team. Kakkosnumero (1/2018) tulee myyntiin 15.12, näytenumero on julkaistu 13.10.

Kakkosnumeron sisältönä mm. asiaa hevosmatkailusta, virolaisen lifestylebloggaaja Riin Reitmannin vinkit talven ratsastusmuotiin, Sweden International Horse Show’n kuulumiset; haastattelussa mm. Isabell Werth, personal trainer Pia Ali-Rekolan kuntotreenit ratsastajille jatkuvat sekä esittelyssä jokaisen tuntemat talliterroristit eli jackrusselit.

 

MISTÄ?

Riders Magazine on ostettavissa Lehtipisteen myyntipaikoista (hakulinkki). Kannattaa pyytää lehti oman myymälän valikoimiin, mikäli se ei tule sinne automaattisesti. Lisäksi RM löytyy Playsson.netin Ypäjän myymälästä sekä verkkokaupasta.

 


Palautetta lokakuun näytenumerosta:

 

“Rohkeaa tuoda hevoslehti tällä hetkellä kauppoihin!”
“Aiheita kivasti laidasta laitaan ja some otettu hyvin huomioon.”
“Oikeasti tavallisia ratsastajia kiinnostavia artikkeleita ja juttuja.”
“Ihanaa, kun ei ollut kisaraportteja sivutolkulla niinkuin Hippoksessa.”
“Nätti ulkoasu.”
“Ehkä vielä hiukan suppea lehti ja tietysti on vasta uusi.”
“Lehden ulkoasu oli hyvin suunniteltu ja houkutteli lukemaan.”
“Fontti ja kirjoitus/tekstitys ei ollut lukijalle ehkä paras mahdollinen.”
“Visuaalinen toteutus ja graafinen suunnittelu on kehnoa.”
“Lehti on todella monipuolinen ja siinä on laaja valikoima eri aiheita!”

 

kysely

Klikkaa isommaksi.

 

lajinhelppousvieh

 

Mainosmyynti: media@playsson.net

  • koko A4 -sivu 280 eur + alv.
  • 1/2 A4 190 eur + alv.
  • 1/4 A4 120 eur + alv.
  • kansipaikat sopimuksen mukaan

 

Lisätiedot: puh. 046 545 8905 / Penina Peltonen tai puh. 044 359 7944 / Mira Nieminen