Riders Magazine

rmkansi

 

MIKÄ?

RIDERS MAGAZINE on uusi kotimainen julkaisu, joka on enemmän kuin hevoslehti. Julkaisun taustalla on hevosbloggaajien ja -valokuvaajien tiimi, jonka näkemys sosiaalisen median suunnalta tukee painettuakin mediaa – pienellä twistillä. Hevosurheilu on visuaalinen laji, joka vaatii myös näyttävää ja viihteellistä julkaisua. Sen aikoo Riders Magazine toteuttaa yhteistyössä ammattitoimittajien kanssa.

Riders Magazine on suunnattu nuorille ja nuorille aikuisille, jotka ovat hevosharrastuksen lisäksi kiinnostuneita alan blogeista sekä sosiaalisen median kiemuroista. Lehden slogan ”enemmän kuin hevoslehti” tarkoittaa sitä, että lukijoilla on mahdollisuus vaikuttaa numeroiden sisältöön helposti esim. somen kautta. Asiapitoisten artikkeleiden lisäksi Riders Magazine julkaisee puhtaasti viihdyttävää luettavaa hevosihmisten ajan vietteeksi! Lehti on ikäänkuin fyysistä jatkoa Playsson.netin blogimedialle.

 

MILLOIN JA MITÄ?

Näytenumero julkaistaan 13.10. ja se on saatavilla Lehtipisteen myyntipaikoista kautta maan. Hinta 6,50 eur (sis. alv.), lehden koko A4, sivuja 52. Kustantaja: Riders Magazine Team. Kakkosnumero (1/2018) tulee myyntiin 15.12.

Ensimmäisen numeron sisältönä mm. personal trainer Pia Ali-Rekolan kuntotreenit ratsastajille sekä välipalavinkit tallille, valmentaja Tiina Tarkkalan treenivinkkinä etuosakäännös, esittelyssä Turun cityhevonen sekä huippubloggaaja Aada Lätin ja Maroccon kuulumiset. Kuvituksesta vastaavat mm. tiimin omat valokuvaajat Rosita Dahlberg ja Essi Sohlman sekä sarjakuvapiirtäjä Maiju Lahti / Surkea Illustrations.

 

MISTÄ?

Riders Magazine on ostettavissa Lehtipisteen myyntipaikoista (hakulinkki). Kannattaa pyytää lehti oman myymälän valikoimiin, mikäli se ei tule sinne automaattisesti. Lisäksi RM löytyy Playsson.netin Ypäjän myymälästä sekä verkkokaupasta.

 

Huom! Lehti on myös hankittavissa Helsinki International Horse Show’n exposta 19.-22.10., vain Chia De Gracian osastolta. Expotarjouksena lehden hinta 5,00 eur.

 


Vastaa lukijakyselyyn ja voita hieno BackOnTrackin pipo (arvo 30 eur)!

 

IMG_0367

Osallistuaksesi arvontaan, muista jättää sähköpostiosoite. Vastausaikaa 31.10. asti.

 

Lukijakysely:

 

 

lajinhelppousvieh

 

Mainosmyynti: media@playsson.net

  • koko A4 -sivu 280 eur + alv.
  • 1/2 A4 190 eur + alv.
  • 1/4 A4 120 eur + alv.

 

Lisätiedot: puh. 046 545 8905 / Penina Peltonen tai puh. 044 359 7944 / Mira Nieminen