home Artikkelit, Terveys ja hyvinvointi Maaliskuun liikuntahaaste

Maaliskuun liikuntahaaste

 

TERVETULOA KOKEILEMAAN TALLITREENEJÄ!

Helmikuussa alkoi Playsson.netin portaalissa kuntohaaste, jonka on suunnitellut hevosbloggaaja ja fitness -harrastaja Petra Palomäki. Petran haaste on käynnissä maaliskuun loppuun, mutta rinnalle julkaistaan nyt toinen liikuntahaaste kaikille hevosihmisille! Tämän treenin voit tehdä omalla tallillasi sieltä löytyvillä välineillä.

Esittelyssä on TalliTreenit® – jotta ratsastaja voi löytää ja ylläpitää hyvän istunnan, jaksaa tehdä tallitöitä ilman lihaskipuja, -jumeja ja puolieroja ja jotta tasapaino, koordinaatio, lihaskunto ja liikkuvuus olisivat kunnossa. Hevosesikin kiittää, kun ratsastaja pysyy liikkeessä mukana häiritsemättä hevosta ja apujen käytöstä tulee vaivatonta ja täsmällistä.

Jos siis viikostasi löytyy aikaa hieman reilu puoli tuntia 2-3 kertaa viikossa ja lihaskuntosi sekä liikkuvuutesi kaipaisivat kehittämistä, kokeile TalliTreenejä. Alkulämmittelynä voit hyödyntää tallitöitä, jolloin säästät aikaa ja voit keskittyä itse treeniin. Venytelläkin kannattaa, mutta sen voi tehdä myös erillisenä treeninä.

Tässä esimerkkitreenissä on yksi liikepatteri, jossa on neljä liikettä. Kierrä liikkeet peräkkäin ilman taukoja pitäen minuutin palautus vasta suoritettuasi kaikki neljä liikettä. Kierrä tämän jälkeen treeni vielä toisen, mielellään kolmannenkin kerran. Tallitreeneissä on yleensä 2-3 liikepatteria, joissa on 2-4 liikettä. Pattereita kierretään 3-5 kertaa. Tällä demolla pääset kokeilemaan tuleeko TalliTreeneissä hiki!

HAASTE ON PÄÄTTYNYT! Kiitos osallistuneille!

 

TSEMPPIÄ TREENEIHIN!


 

YHTEISTYÖSSÄ:

tallitreenit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Share This