home Artikkelit, Terveys ja hyvinvointi, Trendit Kotimainen Shivers tuo hevoshierojan käden ulottuville

Kotimainen Shivers tuo hevoshierojan käden ulottuville

Tämä julkaisu on kaupallinen yhteistyö Shiversin kanssa.

 

Useiden hevosalan tapahtumien expoalueilla on voinut törmätä uuteen, outoon laitteeseen nimeltä Shivers. Klassisessa hieronnassa on ote nimeltä ”täristys”. Se on ainakin hevosen kokoisessa eläimessä hirveän vaativa, mutta tehokas ote. Kotimainen Shivers on ikäänkuin hierojan apuväline siihen, sillä tämä värisevä laite on otollinen eläinten hoitoon ja hierontaan. Tiimibloggaajamme Linnea Huilla on ammatiltaan hevoshieroja ja hän on päässyt testamaan tätä uuttuutta työssään.

Shivers tärisee taajuudella, joka rentouttaa lihaksia. Laitteesta on vielä toistaiseksi kovin vähän käyttökokemusta, mutta se on eittämättä hyvä lisä hevosen lihashuoltoon. Etenkin hevoset, joilla on taipumusta lihaskireyteen hyötyvät paljon siitä, että varsinaisten hierontojen välillä niitä harjaillaan Shiversillä. – Shivers pelkästään ei riitä urheiluhevosen lihashuolloksi, mutta todellakin helppokäyttöinen ja tehokas lisä! Laite on vaivaton kiinnittää hoitovyöllä hevoseen ja vaikkapa kääriä kylmät jalkoihin tai tehdä ruokia valmiiksi sillä aikaa, kun hevonen rentoutuu, Huilla toteaa.

Huilla on käyttänyt Shiversiä usealla eri hevosella ja asikkaiden mielipiteet ovat jakautuneet melko rajusti. Ensimmäisellä hoitokerralla hevoset yleensä hieman ihmettelevät, mutta alkavat sen jälkeen nauttia. Eräs poni oli oikein nojaillut harjaa vasten. Toiset hevoset taas kammoksuvat koko laitetta, josta ei sen suurempaa ääntä edes lähde. Kumisukapää irroittaa kätevästi mm. kuollutta ihoa ja irtokarvaa. Samalla pintaverenkierto paranee ja karva kiiltää! Shivers on varmasti tutustumisen arvoinen tuote! Hinnat alk. 279 euroa.

 

 

 

”Shivers -hierontalaite on todella hyvä lisä hevosten lihashuollossa. Etenkin hevoset, joilla esiintyy treenaamisen ohessa lihaskireyttä hyötyvät siitä, että varsinaisten hierontojen välillä niitä harjaillaan Shiversillä. Laitteen voi nopeasti kiinnittää hoitovyöllä ja se hoitaa hevosen rentouttamisen sen aikaa, kun hoitaa muita tallitöitä. Shiversin kumisukapää irroittaa kätevästi kuollutta ihoa ja irtokarvaa, lisäksi pintaverenkierto paranee ja karva kiiltää. Laitteen akku kestää käsittämättömän hyvin ja sen voi ladata USB -liitännän kautta. Helppo kuljettaa ja yksinkertainen käyttää. Shiversin vaihtopäät voi pestä vaivatta ja pitää puhtaina. Suosittelemme!” – Playsson.net, hevosmedia

 

 

Plussat ja miinukset

+ Kestävä akku, jonka voi ladata USB-liitännällä
+ Helppo kuljettaa ja käyttää
+ Vaihtopäät on helppo pestä ja pitää puhtaina
+ Lika lähtee ihon pinnasta asti
+ Käy myös koirille

– Ei virallisia tutkimustuloksia
– Vaalea väri, lika tarttuu
– Osa hevosista vieroksuu

 

shivers2-1024x575
Shivers on helppo kuljettaa ja ladata vaikkapa auton USB-liitännällä.

 

 

Teksti: Penina Peltonen, Linnea Huilla | Kuvat: Linnea Huilla