home Artikkelit, Tapahtumat, Valmennus ja kilpailu Kilpailupaikkana Kaivari toi erityistä tunnelmaa

Kilpailupaikkana Kaivari toi erityistä tunnelmaa

Ainutlaatuinen Hevoset Kaivarissa -tapahtuma keräsi 20.-21. toukokuuta uskomattomat 45 000 kävijää! Millaista sitten oli kilpailla Kaivarissa suuren yleisön edessä? Teimme pikahaastattelun 16 -vuotiaasta Sanni Leinosta, joka osallistui lauantaina ponien 110 cm esteluokkaan.

 

 

Kerro meille ponistasi?

– Ratsastamani poni on 14 -vuotias tamma Little Kim ja sen omistaa Arla Panttila, Stall Gobbackasta. Meillä on yhteistä kisataivalta Kimin kanssa takana pian kolme vuotta. Tamma on suuri persoona, joka nauttii hyppäämisestä ja antaa radalla aina kaikkensa.

Miltä tuntui osallistua kilpailuun, joka järjestettiin keskellä pääkaupunkia?

– Kilpailu tuntui aika samanlaiselta, kuin muutkin. Toki kilpailupaikka toi erityistä tunnelmaa – ratsastus tapahtui Kaivopuistossa, keskellä isoa kaupunkia.

Miten kilpailut sujuivat ja tulisitko uudelleen?

– Kilpailut menivät erittäin hyvin, vaikka Kaivopuisto olikin kilpailupaikkana kaikille uusi. Pidin kovasti siitä, että yleisö oli mukana kannustamassa ja kaikki järjestelyt toimivat. Sijoituimme lauantaina Kimin kanssa kuudennelle sijalle.

Olisiko jotain parannettavaa?

– Parantaisin ainoastaan sitä, että saisimme olla kilpailupaikalla trailerin kanssa pidempään. Ratsastajatkin ehtisivät kiertää hieman expoaluetta. Ehkäpä ihan erillinen traileriparkki?

 

Teksti: Senja Holpainen / Playsson.net | Kuva: Siri Saarinen 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Share This