Info ja yhteistyö

logofb2

Playsson.net on keväällä 2015 perustettu sivusto, joka kerää yhteen mielenkiintoisia hevosblogeja ja lajia koskevia artikkeleita. Median tuottamisen lisäksi teemme tuotteiden jälleenmyyntiä ja promotiota sekä järjestämme erilaisia tapahtumia. Playsson.netin konsepti on Suomen mittapuulla uusi ja uniikki.

 

Yhteistyö Playsson.netissä on tehokas tapa saavuttaa hevosista ja ratsastuksesta kiinnostuneita kohderyhmiä, olipa kyseessä kilparatsastus, hevosten hyvinvointi ja ruokinta tai uusin ratsastusmuoti. Laadukkaat blogimme tavoittavat tuhansia lukijoita viikottain. Bloggaajamme ovat kukin oman alansa arvostettuja mielipidevaikuttajia, joille lukijoiden luottamus on kunnia-asia. Lukijat arvostavat myös laadukkaita asiantuntija-artikkeleitamme, jotka tarjoavat luotettavaa tietoa uusimmista ilmiöistä, tapahtumista ja tuotteista.

Nettimedian lisäksi olemme tuoneet markkinoille uuden sosiaalista mediaa hyödyntävän printtilehden, Riders Magazinen. Julkaisu on myynnissä maanlaajuisesti Lehtipisteen myyntipaikoissa.

 

Nuoret naiset ostavat blogien perusteella:
”PING Helsingin ja Dagmarin maaliskuussa 2017 tekemästä kyselytutkimuksesta selvisi, että suurin vaikutus ostopäätöksiin blogeilla ja Youtube-vaikuttajien videosisällöillä on juuri nuorten, 15-29 -vuotiaiden naisten ryhmässä. – – Yli 40 prosenttia blogeja lukevista suomalaisista kertoo, että blogit ovat osa heidän ostoprosessiaan. Lähes joka neljäs kertoo, että blogit ovat vaikuttaneet heidän ostopäätöksiinsä ja noin joka kuudes on ostanut ja yhtä moni jättänyt ostamatta tuotteen blogin perusteella.”

 

Yhteistyökampanjamme tavoittavat tehokkaasti aina asiakkaalle merkittävimmän kohderyhmän.

Tavoitamme viikottain:

  • Sivuston ja blogien kautta 4 000,
  • Facebookissa 3 000 ja
  • Instagramissa 71 811 hevosista kiinnostunutta ihmistä!

 

Tarjoamme sisältömarkkinointinäkyvyyttä kanavissamme, voimme toteuttaa esimerkiksi tuotteen tai palvelun testauksen bloggaajan kanssa tai asia-artikkelin Playsson.netissä. Lisäksi tarjoamme perinteistä display-mainontaa sekä promoamme esimerkiksi tapahtumia omien somekanaviemme kautta.

 

 

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous! media@playsson.net

 

Olemme jäsen:

matologo

 

tuotteet