2luukku

2. luukku

Vastaa ja voita.

Joulukalenterin toinen luukku auki! Kysymys; mitä vaikutuksia CHIA DE GRACIAN rouhitussa ruusunmarjassa on? Vastaa tähän kommenttina ja voit voittaa oman pussin superfoodia! Tuotteita jaetaan kolme kappaletta (arvo n. 12,90 eur).

Arvonta suoritettu, voittajille ilmoitettu sähköpostitse!

 

chia2

17 thoughts on “2. luukku

 1. Vatsan hyvinvointiin ha ravintorikas lisäravinne niin hevosille kuin koirille. Runsaasti proteiineja.

 2. Auttaa esimerkiksi lihaskramppeihin sekä edistää ja ylläpitää nivelten terveyttä. Myös vatsalle hyväksi.

 3. Auttaa mm lihaskramppeihin ja edistää nivelten tervetttä

 4. Rouhittu ruusunmarja edistää luonnollistanivelterveyttä- ja liikkuvuutta. Sekä on hyödyllistä ruuansulatukselle ja vatsan hyvinvoinnille

 5. Apua lihaskrappeihin, niveliin ja liikkuvuuteen. Apua myös ruuansulatukseen ja vatsaongelmiin.

 6. Chia De Gracian ruusunmarjarouheessa on runsaasti vitamiineja ja aminohappoja. Se sisältää myös magnesiumia, joka tukee lihasten toimintaa.
  Se sisältää pektiiniä, joka edistää suoliston hyvinvointia, suojelee stressivatsaa ja voitelee suolistoa. Ruusunmarjan sisältämä sorbitoli lisää syljenerotystä ja tasaa vatsan liikahappoisuutta. Se tukee kehon monia rakenteita ja toimintoja kuten sidekudoksia, sydäntä, verisuonistoa sekä kehon energiantuotantoa, koska se sisältää rikkiä sen luonnollisessa muodossa.
  Ruusunmarjarouheen sisältämä galoktolipidi lieventää nivelrikon ja nivelreuman oireita. Se hillitsee nivelien tulehdusta, parantaa liikkuvuutta ja vähentää kipua. Rouhe on siis erityisen hyvä esimerkiksi kovassa rasituksessa oleville ja vanhoille hevosille.

 7. Edistää nivelterveyttä ja liikkuvuutta.Auttaa myös lihaskramppeihin.

 8. Auttaa mm. lihaskramppeihin. Ruusunmarja edistää hevosen luonnollista nivelterveyttä- ja liikkuvuutta. Ruusunmarja liukenevat kuidut ovat hyödyllisiä hevosen ruuansulatukselle ja vatsan hyvinvoinnille.

 9. Se auttaa lihaskramppeihin. Ruusunmarja autta myös edistämään hevosen luonnollista nivelterveyttä- ja liikkuvuutta. Ruusunmarja on myös hyödyllistä ruuansulatukselle ja vatsan hyvinvoinnille.

 10. Ruusunmarjarouhe auttaa lihaskramppeihin, edistää hevosen/koiran nivelterveyttä ja liikkuvuutta sekä on hyödyllinen hevosen/koiran ruuansulatukselle ja vatsan hyvinvoinnille.

 11. Ruusunmarjarouhe tukee suoliston toimintaa sekä lieventää nivelrikon ja nivelreuman oireita. Se on myös hyvä vitamiinilisä. Olen harkinnut rouheen ostoa niin nyt olis hyvä mahdollisuus saada testattavaks pussillinen!

 12. Ruusunmarjat sisältävät paljon c-vitamiinia ja on niissä myös a, d ja b-ryhmän vitamiineja. Se tukee mm. Sydäntä ja verisuonia ja auttaa energian hallinnassa. Ne edistävät myös vatsan hyvinvointia ja auttavat kavioita kasvamaan, niveljäykkyyksien hoitamista unohtamatta.
  eli todellakin apu moneen vaivaan!

 13. Ruusunmarja edistää nivelten terveyttä ja liikkuvuutta, on hyödyllinen ruuansulatukselle ja auttaa vatsaa voimaan hyvin. Ruusunmarja auttaa myös lievittämään lihaskramppeja.

 14. Se auttaa muistaakseni pitämään hevosen mahassa suoliston kunnossa

 15. Vastaus: Chia de Gracian rouhittu ruusunmarja edistää luonnollista nivelterveyttä- ja liikkuvuutta, auttaa ruuan sulatukaeen ja vatsan hyvinvointiin ja siinä on mangesiumia, joka auttaa mm.lihaskramppeihin.

 16. Auttaa lihaskramppeihin, edistää luonnollista nivelterveyttä ja -liikkuvuutta sekä on hyödyllistä ruoansulatukselle ja vatsan hyvinvoinnille.

Comments are closed.